Friday, 7 February 2014

MFA KATERING IS THE BEST !

Assalamualaikum ! :)


MFA KATERING IS THE BEST? yoooo

MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KATERING YANG LENGKAP UNTUK SEBARANG MAJLIS SEPERTI PERTUNANGAN,PERKAHWINAN,MAJLIS DOA SELAMAT SERTA MAJLIS TAHLIL. PAKEJ BOLEH DIBINCANG.

Katering ini sangat sedap. bagus i give ✰ to this katering. Kepada bakal raja sehari atau sesiapa yang tengah pening kepala memikirkan soal di MANA HARUS TEMPAH KATERING untuk sebarang MAJLIS boleh lah korang berurusan dengan page ini > MFA KATERING < TERUTAMA yang berada di kawasan UTARA ini. Saya JAMIN ANDA TAK AKAN TERSILAP MEMILIH PERKHIDMATAN KATERING MEREKA ITU. Berminat untuk TEMPAHAN sebarang jenis majlis tak kira majlis itu kecil atau besar boleh lah berurusan dengan page itu ! :) 

2 comments

29 March 2014 at 11:51

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang by random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

18 April 2014 at 11:25

Tinggal beberapa hari lagi sebelum GA tamat.
Jangan lepaskan peluang untuk memenangi cash RM 50, Buku cerita Ahmad Ammar, naked 2 eye shadow, 5.11 tactical belt, inai homemade, inner neck magic berdagu dan banyak lagi.

If dah join boleh terus promote link entri penyertaan bagi berpeluang memenangi top refferal.

if belum join, masih belum terlambat untuk join..Jemput join naa :)
http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Post a Comment